Продуктова Фотография

Бъдете атрактивни

Като фотограф с нестандартно мислене, реших да се посветя на по-интересни бизнес идеи. Всеки човек с качествен смартфон може да направи хубава снимка, но не всеки може да прави въртящи се снимки. Снимките са с формат html5, interactive mp4. mp4 и gif, като последните два формата може да се ползват и във Facebook и Twitter. Най-хубавото обаче е, че може да ги въртите и оглеждате собственоръчно. Това е един страхотен начин да забавлявате вашите клиенти и да генерирате големи печалби.

Продуктова фотография е общо наименование за заснемане на продукти. Продуктът може да бъде дреха, храна, колело и какво ли още не. Но как да го направим атрактивен за клиента? Отговорът се намира малко по-долу.

Това е само един пример, но да не спираме до тук. Представете си дрехи, представени от фотомодел, който се върти на 360 градуса и показва цялата дреха. Автомобил или мотор, който целите да продадете. Ако сте шоурум и искате да продадете – мебели, дизайнерски артикули или магазин за черна и бяла техника!

Нека погледнем през очите на клиента. Всеки от нас е клиент на някой друг. Всеки път, когато отидем да си купим нещо, ние много внимателно го оглеждаме и взимаме решение. Какво би станало обаче, ако неможехме да огледаме продукта? Представете си, че отивате да си купите кола, но продавачът не Ви дава да влезете в нея. Ще я купите ли? Въртящите се снимки са една перфектна демонстрация. Нестандартният подход придава добавена стойност на продукта. Въртящите се снимки вършат ролята на продавач, който обстойно показва всеки един детайл на клиента, а какво по-важно от това?

Много голяма част от Seo Оптимизацията на даден сайт е да имате интересно съдържание. Google променя ядрото си цел по-добър user experience или потребителска удовлетвореност. Ние Ви провокираме да бъдете атрактивни за своите клиенти. Направете нещо различно за тях и те ще Ви се отплатят!

Дайте свобода на емоциите си и креативността и ни позволете да бъдем част от проекта. Последвайте ни и във Facebook