Защо ми трябва Виртуална разходка?

  • В днешно време да си различен не е странно, а наложително. Една различна услуга може да докара повече клиенти.
  • За да покажете на Вашите клиенти, че има защо да дойдат при Вас.
  • Да не лъжете Вашите клиенти с единични снимки, които ще подведат клиента.
  • Това е бутикова услуга за бутиков бизнес. Имаме предвид, че е красива услуга и си заслужава всяка стотинка.
  • Можете да се разходите навсякъде, по целият свят и да видите красотата му, преди да решите наистина да отидете. Не винаги това, което сте чували ще Ви хареса в действителност.
  • Подобрява имиджа на бизнеса
  • Харесва се на клиентите
  • Еднократно плащане, но стои в Google за цял живот, ако Вие не го изтриете. Реклама до края на живота.

Ако тези причини не са Ви харесали, какво ще кажете за това?

Бихте ли могли да разгледате толкова много, ако беше обикновена снимка? Отделно можете да се разходите навсякъде, където е снимано виртуално. Как бихте се изненадали след това от нещо, което не сте видяли? … Ами май видяхте всичко, а не само част от него. Да дори и да си мислите, че не Ви трябва, не така мислят клиентите Ви. Те искат да се уверят, че не ги лъжете с избрани снимки и искат да значт, че ще дадат парите си за това, което е показано. Ето истинската сила на Виртуалната разходка.

Както виждате Виртуалната разходка може да бъде и много красива и цветна.

Ние не взимаме пари за брой точки на заснемане, а предлагаме пакет за различните бизнеси. Дали ще снимаме 5 или 10 точки отгоре, не е проблем за нас. Важно за нас е да бъдем от полза и да се разделим с добри чувства и качествена услуга. Работим наистина по желание на клиента и се съобразяваме с Вашите изисквания. Разбира се сме сертифицирани като Google Trusted Photographer и веднага може да добавим вашите снимки в Google Street View, което веднага ги прехвърля в Google Maps. За да е обаче още по-добра услугата, изработваме по желание и допълнително заплащане и друга виртулна разходка, която също може да добавите във вашият сайт, но с много повече екстри и функции. Предлагам на Вашето внимание вече завършен проект. Бъдете различни, когато става дума за бизнес, иначе сте обречени на безличие.

11 thoughts on “Защо ми трябва Виртуална разходка?”

  1. Hello! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks|

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *