Виртуални Разходки

Виртуална разходка
Виртуални зарходки, google trusted photographer

SeoSand Ви предлага един наистина вълнуващ начин за реклама на Вашият бизнес. Може би всеки от вас е чувал за Google Street View и може би 80% от Вас са се разхождали по улиците, благодарение на това приложение, любезно предоставено от Google. Ами това, което правим Ние е абсолютно същото, но влизаме във Вашият обект и го снимаме. Тези снимки остават докато не решите Вие да ги премахнете, иначе казано цял живот, това е един изключително атрактивен и евтин начин да направите една наистина добра реклама. На практика всеки един човек със смартфон, таблет или компютър може да се разходи във Вашият обект, разбира се виртуално и да остане възхитен от продукта.

В световен мащаб това се ползва за всякакъв бизнес, но иключително много в недвижимите имоти и развлечения. Да, имаме предвид – хотели, ресторанти, кафенета, туристически забележителности и много други. Според Гугъл над 44% от хората, които са решили да посетят дадено място, се разхождат в Google Street View. Това означава, че шанса да направите впечатление на даден клиент е много по-голям, от колкото да намери страницата Ви в интернет. Също така наличието на такава Виртуална разходка Ви дава предимство в Google търсачката. Колкото повече информация и снимки, показващи Вашият бизнес има един сайт, толкова по-добро Seo има

Какво ще направим за Вас


– Заснемане на Виртуална обиколка
– Заснемане на интериори – стандартни снимки
– Изработка на Виртуална обиколка в Google Street View
– Изработка на Виртуална обиколка извън Google Street View с друг софтуер и предоставянето на файловете, които да бъдат качени във Вашият сайт – опционално, защото може да искате да ползвате обиколката от Street View. Все пак в тази обиколка има много повече опции, които биха могли да направят още по-голямо впечатление на посетителите на сайта Ви
– Евентуално изработка на интернет сайт, под WordPress платформа или специална изработка от наш партньор.

Примери:

Google Maps Virtual Tour – е виртуалната обиколка, която се намира в Google Maps. По-широко разпространено име е Google Street View. Това е може би най-достъпната реклама за всеки един бизнес. Всеки който разполага със смартфон и има достъп до Google Maps може да се разходи от вкъщи във Вашият обект, без дори да става от леглото от таблет, телефон или компютър. Също така може да нарправи невероятна обиколка, чрез VR очила, ако има налични.

Виртуална обиколка извън Google Maps, която се прави допълнително. В нея има възможност да се добавят различни видове опции като изкачащи прозорци с информация за панорамната снимка, пускане на клипове, изкачащи снимки, интерактивни менюта и много други. (При преглед от смартфон, моля обърнете хоризонтално телефона)

Снимка на завършен проект

Виртуална разходка
Виртуална разходка на къща за гости
Видео клип със завършен проект

Последвайте ни и във Facebook